Hăinuţe pentru copii și huse de canapele

Hăinuţe pentru copii și huse de canapele

Stefi Tex SRL
Hăinuţe pentru copii și huse de canapele

STEFI TEX SRL

are ca obiect de activitate confecționarea de articole textile pentru gama Baby (de la 3 luni până la 24 luni) și pentru gama Junior (de la 2 ani până la 14 ani), atât pentru piața internă cât și pentru cea externă și este producător de mare capacitate de huse de canapele (3.000 de huse/săptămână).

Piața internă - externăFirma STEFI TEX este prezentă pe piața internă, producând articole de îmbrăcăminte pentru copii care se comercializează în rețeaua de magazine proprii din intreaga țară. Pe piața externă, firma deține contracte de colaborare și confidențialitate cu diverse branduri internaționale pentru copii.
Confecționare huse de canapeleÎn afara articolelor textile pentru copii STEFI TEX confecționează în cantitate foarte mare huse de canapele - eco piele, piele, țesătură - oferind o calitate de fabricatie si materiale de la Ecologic pana la HighEnd.
Stefi Tex pune accent pe calitatea afacerii Punând accent pe calitatea produselor și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor dumneavoastră suntem siguri ca veți fi mulțumit de serviciile noastre.
Afacerea merită făcutăÎn speranța interesului Dumneavoastră pentru oferta noastră, vă invităm să ne contactați, pentru că afacerile care merită făcute sunt cele bune, cele foarte bune și cele impreună cu noi.
Hăinuţe pentru copii și huse de canapele
0740 202 877 stefitex@textilholding.ro
textilholding.ro © 2017, creat de btz.ro