Huse de scaune și accesorii pentru aviație

Huse de scaune pentru avioane și accesorii pentru aviație, huse de scaune și tetiere pentru trenuri

Luar Com SRL
Huse de scaune și accesorii pentru aviație

LUAR COM SRL

a fost fondată in 1994 în Suceava fiind o companie recunoscută pe plan local și internațional pentru promptitudinea și amabilitatea personalului nostru. Firma Luar Com S.R.L. are o echipă cu vastă experiență în domeniul producției de huse de scaune și accesorii pentru aviație.

Având certificare SR EN ISO 9001:2008/ ISO 9001:2008 suntem o companie recunoscută pe piața din Europa de VestEchipa pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și relațiile excelente cu partenerii noștri de afaceri reprezintă garanția faptului că oferim servicii de cea mai bună calitate. Luar Com S.R.L se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou și pentru a fi mereu pregătit în fața provocărilor.
Huse de scaune pentru avioane și accesorii pentru aviațieAvând experiență de durată, confecţionăm huse de scaune pentru avioane prin intermediul companiilor din Anglia. În afară de huse de scaune mai producem o gamă foarte largă de accesorii pentru avioane: tetiere (headrest), mănuși (oven gloves), șervețele (napkin, table cloth, tray), fețe perne (pillowcases), cearceafuri (duvets), saci pvc (pvc blanket bags), huse pvc ptr. acte (pvc passport pouches), genți pvc (pvc bags), genunchiere (knee pads), papuci pânză (oven shoes), perdele (curtain), etc.
Huse de scaune și tetiere pentru trenuriÎn afara produselor pentru avioane Luar Com produce huse de scaune și tetiere pentru trenuri. Multe din aceste articole se brodează, in cadrul firmei noastre, cu logoul companiilor respective.
Firma Luar Com se ocupă și de transport, atât intern cât si international, cu mașini proprii. Punând accent pe calitatea produselor și promptitudinea cu care răspundem solicitărilor dumneavoastră suntem siguri ca veți fi mulțumit de serviciile noastre. În speranța interesului Dumneavoastră pentru oferta noastră, vă invităm să ne contactați.
Logourile companiilor
Huse de scaune pentru avioane și accesorii pentru aviație, huse de scaune și tetiere pentru trenuri
0740 202 877 luarcom@textilholding.ro
textilholding.ro © 2017, creat de btz.ro